34 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024

Reacţii on-line

Articolul „Habarniştii cu pancarde“, publicat sâmbătă, 27 aprilie, în cotidianul nostru, a stârnit un val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Vă prezentăm mai jos câteva dintre reacţiile cititorilor:

de Studenta:
Studenţii habar nu aveau că se face miting. Anunţul suna: „Vine Geoană, strângeţi-vă şi voi mai mulţi şi veniţi să faceţi act de prezenţă“; nu s-a spus nimic de PSD, de miting sau de sloganuri anti-Băsescu. Manipulare se numeşte! COS-ul nu a vrut să dea detalii, ci a zis să vină neapărat studenţii pentru o întâlnire rapidă, câteva cuvinte spuse de Geoană! Ruşinică pentru COS!

de gabonne:
Am fost şi eu ieri acolo la invitaţia membrilor COS. Şi eu sunt student şi am fost chemat pentru altceva decât o manifestare politică. Totuşi, am aflat de pe net că o să vină Geoană şi mi-am anunţat colegii. Oricum, noi am fost să-i huiduim. Am întrebat un copil care avea o pancartă cu PSD Mehedinţi ce caută acolo şi mi-a răspuns că au fost luaţi din liceu în excursie în Craiova. La fel alţi mulţi ţărani, ţigani şi muncitori care nu voiau să strige lozinci PSD. Oricum, ruşinea cea mai mare o poartă COS, care nu a avut curajul să spună adevărul despre această manifestare. Şi pune la îndoială încrederea studenţilor. Apropo, prin cămine au apărut şi în alte dăţi fluturaşi antiguvernare; cred că de vină sunt tot PSD şi COS.

de tiTi:
SUNT MOLDOVEAN ŞI AM SPERANŢA CĂ OLTENII ADEVĂRAŢI NU O SĂ SE LASE MANIPULAŢI DE MINCIUNILE MAFIOŢILOR / SĂ NE UNIM TOATĂ ŢARA ŞI SĂ DEMITEM PARLAMENTUL, să fie alegeri parlamentare cu vot uninominal şi atunci o să-i vedem pe aceia care se ascund după fusta partidului!

de Dan Rotariu:
Bieţii oameni cum au ajuns sub administraţia lui Băsescu! Pentru 200 de mii se duc oriunde or putea, dar mie îmi este teamă că pentru ajutorul social au venit toţi aceşti oameni de la ţară. Eeeii, nu le-a făcut aşa rău pentru că au mai aflat despre Băsescu una – alta. Cât despre discursul lui Geoană, mi-a displăcut complet. Dur şi prost întocmit. Văd că toţi au devenit foarte duri în limbaj şi tocmai de aceea eram împotriva lui Băsescu pentru că era un ipocrit, dar şi Geoană e la fel de ipocrit.

de Mihaela:
Păcat că oamenii sunt încă astfel manipulaţi, îmi este ruşine de ce s-a întâmplat ieri la Craiova. Trebuie să ne cerem iertare pentru prostia noastră, iertaţi-mă! Sincer, îmi pare rău că ne lăsăm târâţi înapoi în anul 1990. Iartă-ne, România!!!

de Negru:
Nu sunt fan PSD, dar acelaşi lucru îl face şi Băsescu cu PD-ul şi PLD-ul în ţară, pe unde se duc… Tot aşa păcălesc oamenii, îi ademenesc să vină la întâlnirile lor, tot ca pe vremea lu' Năstase se spală străzile şi se face curat, se tunde iarba pe culoarul pe care trece „Alaiul“. Aşa că… toţi sunt o apă şi un pământ… Nu avem pe cine să votăm, din păcate, nu avem un lider adevărat.

de Survivor:
Nici Băsescu nu o fi uşă de biserică, dar să acuze pe alţii de CORUPŢIE tocmai PSD-ul şi Mircea Geoană… mi se pare tupeu porcesc!!! Chiar ne cred tâmpiţi? PSD-ul lui Iliescu („Bunicutza“), Năstase („cel cu enşpe case…“), Miron Mitrea, Vanghelie („Almanahee“), Mischii, Preoteasa şi alţii ca ei au furat/„privatizat“ (cu comisioane de sute de mii de euro) şi distrus tot ce au atins în ţara asta. Cât tupeu pot să aibă!!! Craiova este în continuare un oraş ROŞU? Dacă da, ne merităm soarta! CIOLANIADA a început! Toţi vă vor binele! Nu vi-l lăsaţi luat!!!

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII